Startersbegeleiding


Start

Het starten van een nieuwe onderneming is een grote stap voor vele. Afstappen van de sociale zekerheden om vervolgens je eigen dromen en ambities na te jagen brengt veel risico en onzekerheden met zich mee. Toch blijkt dat vele deze stap durven te nemen en het inschrijven bij de kamer van koophandel is dan ook de eerste stap die snel volgt. De ondernemer heeft altijd een goed plan om zijn of haar product of dienst op de markt te brengen en hiermee successen te behalen. Echter blijkt uit het praktijk dat dezelfde ondernemer veel tijd en moeite besteed aan het regelen van randzaken.

Wij van NFS-Finance bieden starters de kans om succesvol van start te gaan met hun onderneming. Door onze unieke opzet bieden wij de startende onderneming een kans om zich volledig te focussen op het verkopen van producten of het werven van klanten. Wij ontzorgen starters door diverse randzaken (in samenwerking met de ondernemers) af te handelen. Daarnaast zorgen wij als business partner ervoor dat de financiële huishouding uitgevoerd wordt.

NFS-Finance is de ideale business partner voor startende ondernemers. Wij helpen immers met onder andere:

  • Het opstellen van een ondernemingsplan en het bepalen van ondernemingsstrategie
  • Begeleiding in de keuze voor de ondernemingsvorm
  • Uitvoeren van markt- of brancheanalyse
  • Het adviseren over fiscale voordelen
  • Het aanmelden bij diverse instanties en/of aanvragen van subsidies bij overheidsinstellingen
  • Het opzetten van de financiële en loonadministratie

Met de unieke NFS-Scan kunnen wij samen met u in een handomdraai helderheid bieden over uw businessmodel en hoe deze ingezet kan worden om maximale rendement en omzetgroei te verwezenlijken.

Laat vandaag nog je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek of vraag een offerte aan zodat u kunt kennismaken met ons business partnering model.