Over ons


NFS-Finance is opgericht op 2 Augustus 2009 met als primaire doel om ondernemers te helpen met de financiële activiteiten in hun onderneming zodat zij zich konden richten op het ondernemen.

Uit de afgelopen jaren bleek dat in de huidige economische tijd de ondernemer steeds meer tijd en energie moet stoppen in het waarborgen van het rendement door het managen van interne inefficiënties en het waarborgen van de continueren van zijn of haar huidige verdien model. Ook bij het uitbreiden zijn ondernemers veel tijd kwijt in het vinden van de juiste instrumenten die bijdragen aan de groei van de onderneming.

Rendement anno 2017 is niet alleen meer verkopen van uw dienst of product maar het benutten van groei potenties in zowel de lengte als de breedte van de onderneming door het optimaliseren van het huidige verdienmodel, het implementeren van efficiëntie & het gebruik maken van maximale fiscale voordelen welk door de overheid beschikbaar gesteld worden met de juiste samenstelling van kennis en kunde.

Wij bieden u een kans om afscheid te nemen van alle tijdsverlies aan randzaken en onnodige complexiteit en bieden u de gelegenheid om kennis te maken met ons als uw allround Business Partner.

Door ons te focussen op Finance & Financial services voor uw onderneming kan u als ondernemer zich volledig richten op het verkopen van uw product of dienst. Ons netwerk aan specialisten ontzorgt u allereerst van u financiële bedrijfsvoering waarbij de gehele financiële administratie volledig op afstand beheerd, gecontroleerd en geoptimaliseerd zal worden. Daarnaast ondersteunen wij u in zaken zoals van verzekeringen, zorgen wij voor maximale fiscale voordelen en voorzien wij u van advies en oplossingen. Tenslotte herkennen wij onbenutte potenties met betrekking to uw markt en ondersteunen wij, indien gewenst, u met het aanbesteden van deze potenties vanuit een commerciële perspectief.

Ons business model is gericht op het behalen van de maximale rendement voor elk onderneming uit elk branche door het inzetten van onze netwerk aan specialisten en graag verwelkomen wij u voor een gesprek waarbij wij u kennis laten maken met onze unieke business model met maximale voordelen voor u als ondernemer of zzp’er.

Meer weten? Vul dan de contact formulier in op onze website of stuur een email naar info@nfs-finance.nl om afscheid te nemen van uw huidige business complexiteit en het te verwelkomen van business eenvoud dankzij uw business partner.

NFS-Finance

“Your Business Partner in Finance”