Boekhouder als Business Partner Boekhouding II

 

Business Partner in Finance & Financial Services

Anno 2018 is de markt volledig omgeslagen ten opzichte van 5 jaar geleden. Waar voorheen de klemtoon lag op besparen en innovatief omgaan met de middelen binnen een organisatie, zien we nu dat er kansen zijn voor investeringen en groei. Aangezien de ondernemer hierbij objectief wil blijven om de juiste ondernemingsbeslissingen te nemen is er een grote rol ter ondersteuning weggelegd voor “de boekhouder”. Voor de ondernemer is het dan ook cruciaal om een sparringpartner te hebben die meedenkt, adviseert en pro-actief handelt. Ondanks de omslag doet 99% van de ondernemers zaken met traditionele re-actieve boekhouders en financiële dienstverleners.

Wij vragen ons af of dit anno 2018 niet toe bent aan een boekhouder als business partner.

Bent u opzoek naar een administratiekantoor in de regio Almere, Amsterdam of het Gooi? Maak dan snel kennis met NFS-Finance. NFS-Finance biedt u een kans om kennis te maken met een business partner die functioneert als administratiekantoor & financiële dienstverlener vanuit één organisatie.

Wij maken dit mogelijk door constant in gesprek te zijn met onze klanten waarbij wij niet alleen kansen herkennen maar deze ook tegen het licht houden en bijdragen in de uitvoering. Daarnaast werken wij samen met een netwerk van diverse specialisten die kennis en expertise toepassen bij het behalen van uw doelstellingen.

We herkennen onbenutte potenties, vinden zowel talenten als ervaren krachten voor uw organisatie en begeleiden u in uw keuze voor financiële producten en diensten.

Kortom NFS-Finance biedt u de mogelijkheid om onbenutte potenties te benutten vanuit zowel een financieel als commercieel perspectief.

Onze tarieven liggen aan de onderkant van de markt zodat onze klanten sneller kunnen schakelen en doen waar zij goed in zijn namelijk ondernemen.

Meer weten? Vraag dan vandaag nog kosteloos en vrijblijvend een offerte of maak een terugbel afspraak.

 

Offerte

Terugbel Afspraak                        

Tarieven