Administratie uitbesteden


 Boekhouding II

Elk ondernemer of zzp’er streeft ernaar om het maximale uit zijn of haar onderneming te halen. Voor het behalen van deze ambitie dient de financiële administratie als basis te gelden voor een gezonde bedrijfsvoering. Elk ondernemer is dan ook gebaad bij een betrouwbare business partner die naast kennis en ondersteuning ook over het vermogen beschikt om met u mee te denken, te adviseren en pro actief te handelen.

Bent u een starter en opzoek naar een boekhouder of administratiekantoor in Almere of wilt u uw boekhouding fysiek en/of digitaal aanleveren bij een boekhouder in Flevoland, Noord-Holland of Utrecht? Neem dan snel contact op met NFS-Finance, specialist in financiële administraties.

NFS-Finance staat u bij in:

  •       Verzorging en/of ondersteunen van uw boekhouding
  •       Het uitvoeren van  uw belastingaangifte(s)
  •       Optimalisatie en advies betreffende u verzekeringspolis(en)
  •       Verzorging van uw loon- en personeelsadministratie
  •       Het maximaliseren van uw belastingvoordeel als ondernemer
  •       Consult met betrekking tot kansen en/of groei potenties
  •       Algemene bedrijfseconomische adviezen

Onze tarieven zijn simpel. Wij verzorgen uw boekhouding al in ons basis pakket vanaf €30 per maand. Kiest u voor een “Groei” pakket dan verzorgen wij uw boekhouding, aangifte omzetbelasting en een basis jaarrekening voor slechts 1% van uw omzet. Voor de ondernemer die totaal geen zorgen wil met betrekking tot de administratie en liever een vast bedrag per maand wil uitgeven voor het uitvoeren van de administratie hebben wij de “Partner” pakket met staffel tarieven. Wij bieden de best mogelijke oplossing voor iedere ondernemer. Voor een pakket op maat kunt u uw gegevens achterlaten op onze website en u krijgt binnen enkele uren een offerte op maat.

NFS Finance is uw business partner in Finance.